Dobrodošli na novi ciklidi.org

Novi logo

Krećemo iz početka, to jest od nule. Obzirom da forumi zamiru i da su kao oblik komunikacije deo prošlosti (moje mišljenje sa kojim se ZDule izrazito NE slaže 🙃🙃🙃) , prelazimo na novi format – blog. Software koji koristimo je Word Press i hostovani smo na njihovom serveru.

Šta će da bude sa forumom? Narednih dana ću da pokušam da konvertujem forum u neki pasivni oblik (html) i da ga publikujem ovde kao arhivu starih postova bez mogućnosti pisanja novih poruka.

Kako će ciklidi.org da funkcioniše ubuduće?

Drugačije 😁 Rasprava i tupljenje su mogući u komentarima postova, registrujete se i juriššššš. Postujete tako sto napišete smislen artikal i skupite slike sa dozvolom i pošaljete ih mail-om. Ako hoćete da se oglasite ista priča. Galerije su moguće uz dogovor.

Fokusiraćemo se koliko je to moguće na socijalne platforme, Twitter, Instagram i YouTube, pokušaćemo da stvorimo originalni materijal, slike, filmove, izveštaje itd. ali i da postujemo tuđe zanimljivosti.

17 thoughts on “Dobrodošli na novi ciklidi.org

  1. Perjanica tupljenja po sebi je u tvojim rukama! Volim te i ne stidim se da to javno priznam 😍😍😍

   Like

 1. Hmmm, Ljotiću i ti si tupljač kao i drug Coa i ja, zato, pokloni se i počni da kenjaš u postovima 👹👹👹

  Like

 2. Ma niste normalni !
  Za šamaranje ste !
  HILJADE I HILJADE INFORMACIJA I PREPISKI STE SJEBALI ,sve bi bilo bolje da ste ostavili sve informacije i bolje sortirali i slozili za lakse tazenje informacija, milione prepiski alo bre!! jedinu akvaristicku biblijoteku dobrih akvaristickih debati ,caka,fora,gresaka, ideja,resenih problema ste sjebali i izmisljate toplu vodu jer forum umire umire piiip!!!
  Napravili ste najvecu pocetnicku gresku izbacili sundjer pun dobrih bakterija i zdravih i stavili nov jedina nada je da stari sundjer nistw oprali tj da postoje sve te informacije i da ih vratite za svaki segment izbrisati gluposti okey ali korisne informacije mozak zivorotke to moze da uradi-retard ! preko Word.P-a da se pise boli me kurac ! Zasto da pisem da bi za 15 godina sve sto se skupljalo i neko mogao da na ciklidima za mesec dana citanja napravi sam uz male korekcije i pomoc CEO AKVARIJUM od lepljenja stakla koja debljina sve ,do filtracije i rasvete i elektronike je bilo cak do samog ubacivanja riba!
  MOZAK ZIVOROTKI! 2,3SEC I CAO OPET ISPOCETKA …
  Za to treba biti talentovan!
  Moj HEJT AKO SE NE VIDI POTRUDICU SE DA VAS UGASIM, MOZGOVI ZIVOTORKE!!! 😘
  To ste zasluzili ! Prihvati odgovornos i neka vide svi postavi na glavnu stranu!
  Jer ja znam samo preko foruma !
  Word Pass necu da koristim!

  Liked by 1 person

 3. Bolje sredi sajt nego sto bacas trule fore kao sto je i sajt ,nisam ni znao dok nisam uputio ljude na sajt i rekli pa nema nista… Pa se pitaj jel sajt svinjosajt ili nije….

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.