Skip to content

Dobrodošli na novi ciklidi.org

Novi logo

Krećemo iz početka, to jest od nule. Obzirom da forumi zamiru i da su kao oblik komunikacije deo prošlosti (moje mišljenje sa kojim se ZDule izrazito NE slaže 🙃🙃🙃) , prelazimo na novi format – blog. Software koji koristimo je Word Press i hostovani smo na njihovom serveru.

Šta će da bude sa forumom? Narednih dana ću da pokušam da konvertujem forum u neki pasivni oblik (html) i da ga publikujem ovde kao arhivu starih postova bez mogućnosti pisanja novih poruka.

Kako će ciklidi.org da funkcioniše ubuduće?

Drugačije 😁 Rasprava i tupljenje su mogući u komentarima postova, registrujete se i juriššššš. Postujete tako sto napišete smislen artikal i skupite slike sa dozvolom i pošaljete ih mail-om. Ako hoćete da se oglasite ista priča. Galerije su moguće uz dogovor.

Fokusiraćemo se koliko je to moguće na socijalne platforme, Twitter, Instagram i YouTube, pokušaćemo da stvorimo originalni materijal, slike, filmove, izveštaje itd. ali i da postujemo tuđe zanimljivosti.

21 thoughts on “Dobrodošli na novi ciklidi.org”

 1. Ma niste normalni !
  Za šamaranje ste !
  HILJADE I HILJADE INFORMACIJA I PREPISKI STE SJEBALI ,sve bi bilo bolje da ste ostavili sve informacije i bolje sortirali i slozili za lakse tazenje informacija, milione prepiski alo bre!! jedinu akvaristicku biblijoteku dobrih akvaristickih debati ,caka,fora,gresaka, ideja,resenih problema ste sjebali i izmisljate toplu vodu jer forum umire umire piiip!!!
  Napravili ste najvecu pocetnicku gresku izbacili sundjer pun dobrih bakterija i zdravih i stavili nov jedina nada je da stari sundjer nistw oprali tj da postoje sve te informacije i da ih vratite za svaki segment izbrisati gluposti okey ali korisne informacije mozak zivorotke to moze da uradi-retard ! preko Word.P-a da se pise boli me kurac ! Zasto da pisem da bi za 15 godina sve sto se skupljalo i neko mogao da na ciklidima za mesec dana citanja napravi sam uz male korekcije i pomoc CEO AKVARIJUM od lepljenja stakla koja debljina sve ,do filtracije i rasvete i elektronike je bilo cak do samog ubacivanja riba!
  MOZAK ZIVOROTKI! 2,3SEC I CAO OPET ISPOCETKA …
  Za to treba biti talentovan!
  Moj HEJT AKO SE NE VIDI POTRUDICU SE DA VAS UGASIM, MOZGOVI ZIVOTORKE!!! 😘
  To ste zasluzili ! Prihvati odgovornos i neka vide svi postavi na glavnu stranu!
  Jer ja znam samo preko foruma !
  Word Pass necu da koristim!

 2. Bolje sredi sajt nego sto bacas trule fore kao sto je i sajt ,nisam ni znao dok nisam uputio ljude na sajt i rekli pa nema nista… Pa se pitaj jel sajt svinjosajt ili nije….

  1. Nasao sam resenje, koje na zalost zahteva puno rada, to jest puno vremena, jer trazi selidbu na drugi server. Hocu i moram ovo da odradim, samo sto ce mi trebati sigurno nedelju dve da to zavrsim. U medjuvremenu te molim da ovde pitas, komentarom…

Leave a Reply